FAQ / Intrebari fricvente | Sistemul de rezervare al medicamentelor on-line

FAQ / Intrebari fricvente

 • 1. Pot face rezervarea medicamentelor pentru prieteni?
  Da. La rezervarea pe web-site indicați în locul numelui și prenumelui Dumneavoastră cele ale persoanei apropiate, sau, dacă ați îndeplinit comanda conform datelor Dumneavoastră, comunicați persoanei apropiate numărul comenzii. De asemenea puteti achita aceasta comanda in reteaua de farmacii Hippocrates, daca nu doriti ca sa le achite prietenii sau rudele Dvs.  
 • 2. Pot alte persoane să ia medicamentele din farmacie, la cererea mea?
  Da, este posibil. Ei trebuie să ne indice numărul rezervei, indicat în confirmarea comenzii, sau să prezinte nemijlocit mesajul tipărit de confirmare a rezervei. Comanda poate fi preluată dacă ne este oferit Numele și Prenumele Dumneavoastră, indicat la rezervarea pe web-site.
 • 3. De ce preţul la care se oferă reducerea, uneori diferă de preţul din farmacie?
  Prețul indicat pe web-site indică valoarea medie de prețuri din rețeaua farmaciilor Hippocrates și se poate deosebi nesemnificativ în partea mai mare sau mai mică. Suma indicată pe web-site care urmează a fi achitată rămîne neschimbată și nu poate fi recalculată.
 • 4. Cum se plateşte medicamentul rezervat?
  Medicamentele rezervate urmează a fi achitate nemijlocit în farmacie cu bani-cash sau cu cartela de credit. Pentru achitare adresați-Vă oricărui farmacist.
 • 5. Cum de ridicat comandă?
  Comanda urmează a fi preluată nemijlocit în farmacia selectată de Dumneavoastră la rezervare. Oferiți farmacistului datele dumneavoastră: numele și prenumele, sau numărul comenzii, sau prezentați mesajul tipărit de confirmare a comenzii.
 • 6. Cat durează rezervarea pentru medicamentul comandat ?
  Rezerva este valabilă nu mai mult de 24 ore din momentul confirmării acesteia.
 • 7. Este nevoie de prescripţie medicală la medicamentele rezervate?
  Daca ati efectuat bronarea, conform prescriptiei medicului, recetei sau cartelei medicale , va rugam sa le luati cu Dvs. in farmacie pentru ridicarea comenzii. Pentru procurarea preparatelor psihotrope este necesară o rețetă specială. Pentru primirea rețetei, Vă rugăm să Vă adresați medicului de familie.